Gitte – Leder

Jeg er uddannet pædagog og familieterapeut og var i 2012 med til at starte Børnehuset som privat børnehave, hørende under Sdr. Jernløse Lilleskole. I 2014 valgte jeg af forskellige årsager at søge nye udfordringer. Jeg arbejdede som fritidsleder på en privat skole i området, hvor jeg hvert år stod for opstarten af de små nye førskolebørn. Jeg er derfor meget optaget af overgangen fra børnehave til skole, og ikke mindst vigtigheden af en godt samarbejde og overlevering, så børnene får den bedste skolestart som overhovedet muligt.

Jeg savnede dog livet, arbejdet med børnene og den helt særlige kultur der er så kendetegnende for vores børnehave, og jeg er derfor meget glad for at være tilbage som leder af Børnehuset.

Jeg spiller klaver og elsker at synge, og bruger derfor meget musikkens sprog i arbejdet med børnene. Musik er et universelt sprog, det taler til følelserne i os og kan derfor forstås af alle.

Vi har et fantastisk udeområde og jeg nyder at være sammen med børnene i naturen og se dem udforske og finde på.