Sdr. Jernløse Lilleskole tilbyder et skoleliv med grøn profil - GRO

NYT: 8. klasse fra august 2022 og 9. klasse fra 2023. På Sdr. Jernløse Lilleskole arbejder vi i mange forskellige læringsrum. Både fra den klassedelte undervisning til de mange tema-og projektforløb i og på tværs af trinene. Fra sommeren 2022 vil hele matriklen spire og summe af nyt liv - og en ny grøn profil GRO vil vokse frem som tværgående tema for vores kommende overbygning/udskoling samt for resten af alle vore små afdelinger lige fra børnehaven over SFO tiden til mellemtrinet og til udskoling. Meget mere om det - siden er under opdatering.
Indskrivning
Det er en rigtig god ide at skrive dit barn op til både børnehave og skole i god tid
Skole
Hvorfor vælge Sdr. Jernløse Lilleskole? Her kan du se hvorfor, du blandt andet skal vælge os.
Direkte til intra
Her kan du tilgå Intra til elever, forældre eller til personalet.

Kontakt Os

Vi har enkelte ledige pladser. Ring og hør nærmere. Fra 2022 starter vi 8.klasse og 2023 9.klasse.

Mød omgivelserne

Vi ligger tæt på naturen

Vores galleri

Få et indblik i skoledagen